Christinastraat 1, 5398 HK Maren-Kessel

Zaal

Zaal

Wij beschikken over een grote zaal voor een maximale bezetting van 300 personen. Deze zaal kunnen wij op maat voor u indelen en minimaliseren voor een gewenst aantal personen. Graag bespreken we met u samen de vele mogelijkheden.

Voor elke gelegenheid een passende zaal

Zin in een feestje?

Een verjaardag, jubileum, bruiloft of wat voor feestje u wilt vieren. Wij bieden u een complete verzorging van receptie tot diner of feestavond. Maar ook wanneer u kiest voor een middagvullend programma vertellen wij u graag over de mogelijkheden die er zijn. Uw wens is onze uitdaging!

Op maat dineren

Uw feest uitbreiden met een diner? Of juist alleen een diner en geen feestavond…
Wat u ook kiest bijna alles is mogelijk. Wij hebben vele  mogelijkheden voor u en bespreken dit graag in een vrijblijvend gesprek. Maak uw wens kenbaar via de onderstaande knop en wij nemen contact met u op.

Een waardig afscheid

In een gemoedelijke sfeer met de juiste verzorging…
We hebben vier verschillende soorten koffietafels.
Deze zijn uiteraard naar wens aan te passen. Wij bespreken graag
met u samen de vele mogelijkheden.

Vergaderen in een huiselijke sfeer

Bent u op zoek naar een ruimte voor het houden van een vergadering, congres of bijeenkomst? Wij bieden u deze mogelijkheid. Neem contact met ons op om uw wens kenbaar te maken.

Complete verzorging

Als u er toch liever voor kiest uw feest of bijeenkomst thuis te houden bieden wij u ook vele mogelijkheden op locatie. Een compleet verzorgd buffet, barbecue of heerlijke brunch.

Maak uw wens kenbaar via de onderstaande knop en wij nemen contact met u op.

WILT U MEER WETEN? WIJ VERTELLEN U GRAAG MEER OVER ONZE MOGELIJKHEDEN!